SACHA BARON COHEN

ČEŠKI TURISTI NAPRAVILI NEVIĐENU GLUPOST I ZAVRŠILI U KAZAHSTANSKOM ZATVORU ZBOG MANKINIJA! Njihovu agoniju okončao je Borat: 'Ja plaćam kaznu!'

 
 informburo.kz/promo

Slavni engleski komičar Sacha Baron Cohen ponudio se platiti kaznu šestorici čeških turista koji su prije mjesec dana uhićeni u Kazahstanu jer su se u centru Astane pojavili obučeni u 'zloglasni' mankini.

Riječ je o jednodjelnom kostimu kakav je popularizirao Sacha Baron Cohen u liku Borata, izmišljenog kazahstanskog TV voditelja. Osim što su privedeni, Česi su morali platiti i oko 430 kuna kazne zbog nedoličnog ponašanja.

- Ova je poruka upućena mojim češkim 'kompićima'. Pošaljite mi podatke i dokaz da ste to zbilja bili vi i ja ću vam platiti kaznu - poručio je Cohen sa svog Facebook profila.

Snimljena 2006. godine, hit komedija 'Borat' osvojila je cijeli svijet pametno ismijavajući kultrulne razlike među narodima, a komičar je zbog uloge bio nominiran i za Zlatni globus.

Kazahtanskim vlastima nije se svidjelo ismijavanje njihove zemlja, pa je 'Borat' isprva bio zabranjen, no šest godina kasnije ministarstvo vanjskih poslova Kazahstana službeno je zahvalilo Cohenu na promociji zemlje i turističkom rastu koji mogu direktno zahvaliti popularnosti ovog izmišljenog televizijskog voditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:18