PRIZNANJE ILI?

'DA, GAY SAM, ALI BOGATI PE***, SE****!' Cristiano Ronaldo napokon odgovorio na šuškanja da voli muškarce

 Instagram

Španjolski mediji raspisali su se o sukobu Cristiana Ronalda i veznjaka Atletico Madrida tijekom derbija s Real Madridom.

Naime, pošto se već neko vrijeme šuška da je Ronaldo zapravo gay, nogometaš Koke iskoristio je priliku i pokušao ga isprovocirati uvredama koristeći upravo tu riječ. Što se točno dogodilo objavio je jedan španjolski radio koji je emitirao transkript razgovora dvojice nogometaša.

Evo što je ispričao Ronaldo.

- Koke mi je rekao da sam p****. Poručio sam mu da će vidjeti što ću mu napraviti kad ga sretnem u Madridu - započeo je objašnjenje Ronaldo Tada im je i otkrio što je Kokeu odgovorio na optužbe da je gay.

- Rekao sam mu - da, p**** sam, ali veoma bogati p****, ser*** - objasnio je popularni nogometaš.

Je li ovim odgovorom Ronaldo stao na kraj šuškanjima ili je to samo bio njegov način da ušutka Kokea, vrijeme će pokazati.

Prošle godine u siječnju Cristiano je prekinuo petogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, a prije toga bio je s modelom Alice Goodwin. Nakon što je prekinuo s Irinom, nije bio u ozbiljnoj vezi, a povezivalo ga se s Rihannom i mnogim slavnim ženama.

U prosincu prošle godine strani mediji raspisali su o bliskom odnosu nogometaša i kickboksera Badra Harija.Kolumnist i bloger Daniel Riol tijekom gostovanja u emisiji 'Touche pas a mon sport' natuknuo je da su dvojica sportaša više od prijatelja.Priče da je Ronaldo gay potaknula je Riolova izjava da nogometaš tri do četiri puta tjedno putuje u Maroko kako bi se pomazio sa svojim prijateljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:36