TRAŽE SE SKANDALOZNI DETALJI

DJEVOJKA PRINCA HARRYJA U STRASNOM ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA Kako će kraljevska obitelj reagirati na ove seksi snimke i fotografije?

 screenshot

Nakon što je princ Harry prošli tjedan u službenom priopćenju potvrdio vezu s glumicom Meghan Markle, strani mediji bacili su se u potragu za mogućim skandaloznim detaljima iz njezinog privatnog života.

Tako su vruće scene iz serije 'Suits' u kojoj je glumila na internetu postale jako tražene, no otkriveno je i da su neke od njih omiljene milijunima korisnika na internetskoj porno stranici.

Iako glumica nikad nije snimila potpuno golu scenu, i ove su bile dovoljne da završe na spomenutoj stranici, a nije poznato kako je princ reagirao na viđene snimke i fotografije.

Princ i Meghan upoznali su se u Kanadi, a počelo ih se povezivati nakon što je Meghan viđena da nosi istu narukvicu s kojom je i Harry nedavno viđen. Glumica iza sebe ima brak s producentom Trevorom Engelsonom od kojeg se razvela 2013. godine.

Harry je u priopćenju izjavio da je iznimno zabrinut za sigurnost svoje djevojke jer nije očekivao ovakav napad javnosti na nju, te da mu je žao što ne postoji način da ju u ovim trenucima zaštiti.

wvx3fYA526I

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 05:03