NEŠTO SE PROMIJENILO

FOTO: NOVI IZGLED KANYEA WESTA Reper viđen po prvi put u javnosti nakon živčanog sloma

 Getty Images

Sve do četvrtka, Kanye West se nije pojavljivao u javnosti otkako je hospitaliziran 21. studenog nakon živčanog sloma.

Prošli tjedan je pušten iz bolnice, a u četvrtak je snimljen dok je razgledao umjetničku instalaciju u Pacific Design Centru, a mnogi su primijetili da je posvijetlio kosu.

West je proveo deset dana u bolnici zbog psihoze, depresije i paranoje. Naime, reper je bio uvjeren da ga ljudi prate i želi uništiti, a to se odnosilo i na liječnike koji su se brinuli za njega. Jedno vrijeme im nije dopustio da ga dotaknu.

Kako pišu strani mediji, prije sloma je mjesecima bio paranoičan pa su njegovi problemi prešli u dehidraciju i iscrpljenost zbog čega je patio i od nesanice. Iza njega su teški mjeseci. Njegova supruga Kim Kardashian početkom listopada je opljačkana u Parizu što je samo pridonijelo dodatnim problemima koji su ga mučili.

Prije nego što je primljen u bolnicu, otkazao je 21 koncert u sklopu svoje Saint Pablo turneje, a bizarnim ispadima na nekim od nastupa dao je i naslutiti da s njim nešto nije u redu.

Zadnjih dana pojavile su se glasine i o rastavi od reality zvijezde. Kim se navodno u njihovom braku osjeća zarobljeno, a namjerava tražiti i potpuno skrbništvo nad njihovom djecom, trogodišnjom kćerkicom north i jednogodišnjim sinom Saintom.

Instagram / © Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:38