TOTALNA PREOBRAZBA

FOTO: SLAVNI SEKS SIMBOL IZ 'DEVET I POL TJEDANA' ODAVNO NE SLIČI NA SEBE A sad je otišao korak dalje, pogledajte u što se pretvorio...

 
 Profimedia, Mega Agency

Američki glumac Mickey Rourke, kojega je u zvjezdanu orbitu lansirala uloga u "Devet i pol tjedana" prije 30 godina, odavno ne sliči na sebe. No, najnovije fotografije potvrđuju da je nekadašnji seks simbol otišao korak dalje.

Njegova karijera u boksu te neuspjele plastične operacije ciljane da poprave unakaženo lice dovele su do dramatične preobrazbe 65-godišnjeg glumca. Tabloidi pišu kako je ekscentrični Mickey prošloga mjeseca bio na plastičnoj operaciji nosa, a u oči upada i posvjetljena kosa koja je vrlo vjerojatno perika.

Rourke je ranije priznao kako je imao pet operacija na nosu jer ga je slomio dvaput te je operirao slomljenu jagodičnu kost.

Mickey Rourke Has Lunch in Beverly Hills With Louis Vuitton Shoes.
15 Nov 2017
Pictured: Mickey Rourke., Image: 355453709, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

- Uglavnom sam to radio zbog unakaženog lica od boksa, ali otišao sam krivom čovjeku da mi zakrpa lice, priznao je jednom.

Da Rourke drži do izgleda potvrđuje i modna kombinacija sastavljena od trendovskih poderanih traperica, debelog zlatnog lanca i Louis Vuitton cipela. Dodajmo tome i istrenirano tijelo koje nimalo ne odaje godine. Glumac je snimljen u šetnji ulicama Beverly Hillsa.

Iako je njegova filmska karijera zadnja dva desetljeća na zalasku, ulogama u Hrvaču, za koju je nominiran za Oscara te u Plaćenicima ponovno je izbio u prvi plan.

Mickey Rourke Has Lunch in Beverly Hills With Louis Vuitton Shoes.
15 Nov 2017
Pictured: Mickey Rourke., Image: 355453694, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 04:57