KRAJ LJUBAVI

KREĆE JEDAN OD NAJSKUPLJIH RAZVODA SVIH VREMENA Kćer slavne Hrvatice sada čeka borba za troje djece i imovinu vrijednu više od šest milijardi eura

 Profimedia, Gotcha Images

Šest godina nakon bajkovitog vjenčanja u raskošnom talijanskom dvorcu Odescalchi razvodi se Petra Stunt, kći Bernie Ecclestonea, milijardera i bivšeg šefa Formule 1, pišu britanski mediji. Mlađu kći tajkuna Ecclestonea sada čeka gorka borba za skrbništvo nad njihovo troje djece te bogatu imovinu čija vrijednost doseže 6,2 milijardi eura.

Par je već angažirao najuglednije odvjetnike za razvode koji će ih zastupati na Visokom sudu u Londonu, a očekuje se da bi ročišta mogla započeti sljedeći mjesec. Njihova vila u Los Angelesu vrijedi 179 milijuna eura, kuća u londonskoj četvrti Chelsea 113 milijuna eura, a to je samo dio bogate imovine koju par posjeduje.

Nevjerojatni detalji njihova turbulentnog braka isplivali su na jučerašnjem saslušanju, koji je zatražila bogata nasljednica. James Stunt maltretirao je svoju suprugu, bio je nasilan te je uzimao prevelike doze droge tijekom njihova šestogodišnjeg braka. Petra i James imaju troje djece, četverogodišnju Laviniju te dvogodišnje blizance Jamesa Jr i Andrew.

LONDON, UNITED KINGDOM - APRIL 18: Petra Ecclestone and her husband James Stunt seen leaving Cipriani Restaurant on April 18, 2014 in London, England., Image: 191234773, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Barcroft Media
Profimedia, Barcroft Media

Biznismen, koji vodi međunaropdnu tvrtku sa zlatnim polugama jučer se ponašao vrlo sramotno i nepristojno tijekom i nakon saslušanja.

Na sudu se moglo čuti da je James Stunt potpisao predbračni ugovor vrijedan 18 milijuna eura. Njegova imovina sastoji se od kolekcije skupocjenih vina vrijedna 17 milijuna eura te dviju nekretnina u četvrti Chelsea, od kojih svaka vrijedi do 4,5 milijuna eura.

Napeta atmosfera na saslušanju eksplodirala je kada je James Stunt lupio rukom o stol, a zatim složio pištolj od ruke. Zatim je pokazao na Bernija Ecclestonea kojega je prigušenim tonom nazvao p***. Potom ga je potapšao po ramenu prije nego što je izletio iz sudnice.

Bivši šef Formule 1 skočio je sa stolice i htio mu je uzvratiti, no tu se umiješao sudac.

- Gospodine Eccleston, molim vas nemojte mu odgovarati, znam da ste u iskušenju. I nemojte dopustite da se to nastavi izvan sudnice, dugoročno vam to neće pomoći.

Petra Stunt (28) napustila je saslušanje u suzama. Nije nosila vjenčani prsten.

James Stunt zlobno se smješkao i pokazivao srednji prst fotografima ispred sudnice.

Picture Shows: Tamara Ecclestone, Petra Ecclestone, James Stunt

June 02, 2014

The Ecclestone sisters leave Nobu Restaurant in London. The socialite sisters were dining out for their mother's birthday.


WORLDWIDE RIGHTS, Image: 195282916, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK
Tamara Ecclestone, Petra i James Stunt

Petrin uskoro bivši suprug tijekom saslušanja koje je trajalo sat vremena cijelo vrijeme se podsmjehivao, dizao ruke u zrak, dahtao, a sudac ga je u jednom trenutku upozorio da prestane s takvim ponašanjem.

Njezini su odvjetnici tražili da se James Stunt iseli iz njihova doma u Chelseaju kako bi ona s djecom mogla ondje živjti. Pritom je odvjetnik skrenuo pažnju na njegovo sramotno ponašanje u zadnje vrijeme.

Stuntov odvjetnik tvrdi da njegov klijent priznaje uvredljivo ponašanje te da se kaje. Također piznaje većinu navoda vezano za uporabu droga.

Odvjetnik Jamesa Stunta kaže da je njegov klijent spreman iseliti iz kuće ukoliko bi mu se dopustilo da živi u obližnjoj vili koja vrijedi vrtoglavih 90 milijuna eura.

75549, LONDON, UNITED KINGDOM - Friday March 30, 2012.  Tamara, Petra and Bernie Ecclestone are seen leaving Novikov, in London., Image: 123450425, License: Rights-managed, Restrictions: YPC1, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
Bernie Ecclestone s kćerima

Petra i James svojedobno su živjeli u toj vili na sedam katova, koja se trenutačno prodaje, a u vlasništvu je zaklade koju vode Bernie Ecclestone.

Sudac je odlučio u koristi Petre Stunt te naložio Jamesu da napusti vilu do petka. Također je odbijen njegov zahtjev da živi u kući koju vodi zaklada Ecclestone.

- Posve je očito da gospodin Stunt ima dovoljno novaca da iznajmi kuću ili stan u idućih par mjeseci, rekao je sudac.

Kako se sada čini, razvod Stuntovih mogao bi biti jedan od najskupljih u svijetu showbiza.

Dosad se najskupljim smatra razvrgavanje braka medijskog mogula Ruperta Murdocha od Anne Murdoch Mann 1998. kada se par nagodio za nevjerojatnih 454 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:41