OPET MIJENJA PELENE

MEL GIBSON U 62. GODINI DOBIO DEVETO DIJETE S 35 GODINA MLAĐOM ŽENOM Sinu je dao ime Lars Gerard, s bebom mu pomažu i kći te sinovi iz prvoga braka

 Getty Images

Izvan sebe je od sreće, izjavio je glasnogovornik 61-godišnjeg Mela Gibsona nakon što je glumčeva djevojka, 26-godišnja Rosalind Ross u Los Angelesu rodila njihovo prvo dijete.

Par, koji je u vezi dvije godine, u subotu je dobio sina. Dječaku su dali ime Lars Gerard.

Majka i dijete već su kod kuće, a roditeljima s bebom pomažu Melova i Rosalindina obitelj. Prinovi se vesele i stariji braća te sestre, rekao je izvor blizak holivudskom glumcu.

Gibsonu je ovo deveto dijete - redatelj 'Pasije' te junak filmova 'Smrtonosno oružje' i 'Hrabro srce' s bivšom suprugom Robyn Moore, s kojom je bio u braku skoro 30 godina, ima sedmero djece, čiji raspon godina je od 17 do 36. S obzirom da bivši supružnici nisu potpisali predbračni ugovor, Robyn je u brakorazvodnoj parnici dobila pola Melova bogatstva, koje je tada iznosilo oko 425 milijuna dolara.

Glumac s ruskom pijanisticom Oksanom Grigorievom ima i sedmogodišnju kćer Luciju.

Iako je svojedobno imao ozbiljnih problema s alkoholom i zakonom, holivudski velikan tvrdi kako je posljednjih deset godina puno radio na sebi i napokon je zadovoljan vlastitim životom.

'Namjerno sam se pritajio i izolirao. Nisam htio odraditi dvotjednu rehabilitaciju poput nekih zvijezda i onda opet sve zasr..i. Dao sam si vremena da se u potpunosti sredim', rekao je Gibson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:20