MISLIO DA SE RADI O DJEČAKU?

NAKON 30 GODINA PROCURILA LJIGAVA PISMA MICHAELA JACKSONA Legendarni pjevač 12-godišnjakinji platio 900.000 dolara da ostane tiho: 'Lud sam za tobom'

 REUTERS

Sedam godina nakon smrti Michaela Jacksona jedna žena se javila s optužbama da ju je pjevač seksualno zlostavljao i platio 900.000 dolara da to nikome ne kaže. Dodatni problem u cijeloj priči je da se to dogodilo prije 30 godina i da je žena tada imala 12 godina...

Kao dokaze priložila je cijeli niz ljubavnih pisama koje joj je Michael redovito slao.

- Tvoja slika za Valentinovo je tako originalna i slatka. Volim te jako puno, a što više razgovaram s tobom, moja ljubav prema tebi je sve veća. Potpuno sam lud za tobom - stoji u jednom pismu s potpisom M.J.

Anonimna 40-godišnjakinja čak je podnijela i tužbu protiv preminulog kralja popa. U njoj stoji da ju je Michael počeo zlostavljati 1986. godine kada je s mamom prvi put posjetila Jacksonovu vilu.

Kao dokaze žena je priložila još nekoliko ljigavih pisama. U jednom je zamjerio curici što ne zna igrati Monopoly.

- Ali nema veze. Volim te puno i strašno mi nedostaješ. S ljubavlju, Michael...

Navodna žrtva uz tužbu je priložila i cijeli niz čekova i potvrda iz banke koje bi navodno trebale dokazati da je Jackson plaćao za njezinu šutnju.

Danas 42-godišnjakinja tvrdi da ju je pjevač jedanput odveo i u svoju posebnu sobu. Tamo ju je dirao po genitalijama i ljubio u usta.

Zanimljivo, ona je prva ženska osoba koja je optužila Jacksona za zlostavljanje. Ali i tu postoji jedna caka...

- Moja klijentica je sredinom 80-ih pomalo nalikovala dječaku. Mislim da je od početka on mislio da se upucava dječaku - rekao je njezin odvjetnik Vince Finaldi za ABC News.

S druge strane, odvjetnik koji zastupa obitelj Jackson samo je kratko poručio da je to još jedan loš pokušaj anonimaca da se dokopaju 'zgoditka na lutriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:46