DOSTA JOJ JE SVEGA

'NISAM JA ZA OVO, ODLAZIM!' Što se to događa? Još jedna mlada pjevačica povlači se sa scene

 Getty Images

Samo nekoliko tjedana nakon što je 24-godišnja Selena Gomez šokirala svoje obožavatelje objavom da otkazuje turneju i povlači se sa scene, isto je učinila i njezina vršnjakinja Demi Lovato.

- Jako se veselim 2017. godini. Uzimam pauzu od glazbe i svjetla reflektora. Nisam ja za ovaj posao i medijsku pažnju - objava je pjevačice na Twitteru koja je odmah nakon objave izazvala burne reakcije njezinih fanova.

Svoju odluku objasnila im je tako što je rekla da osjeća kako joj se više ne isplati baviti tim poslom.

- Radije ću se okrenuti humanitarnom radu - napisala je.

Iza Demi Lovato je teška prošlost. Bila je ovisna o drogi, liječnici su joj dijagnosticirali bipolarni poremećaj, a patila je i od bulimije. Godinama se oporavljala, a u jednom intervjuu je čak izjavila da je mislila da će umrijeti mlada jer je previše zaglibila u pakao ovisnosti. Kako je priznala u razgovoru za Rafinery29 prije nekoliko mjeseci, bez kokaina nije mogla ni sat vremena.

- Prije liječenja bila sam jedna od onih ljudi koje jednostavno nije bilo briga ni za što. Bila je noćna mora raditi sa mnom - priznala je tada. Danas se od svega uspješno oporavila, a velika podrška tijekom oporavka bio joj je sada već bivši dečko i glumac Wilmer Valderrama. Par je vezu dugu šest godina prekinuo u lipnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:43