PRLJAVA STRANA RAZVODA

POMUTNJA U SLUČAJU JOLIE-PITT Policija demantirala da je Brad pod istragom, a onda mu u kuću upao FBI

 REUTERS

Nakon što je prije nekoliko dana objavljeno da je Angelina Jolie zbog 'nepremostivih razlika' zatražila rastavu braka od Brada Pitta, nastala je pomutnja o razlozima koji su doveli do takvog poteza.

I dok je Independent u četvrtak ekskluzivno objavio da su od policije u Los Angelesu dobili potvrdu da se ne provodi nikakva istraga protiv Pitta i njegovog navodno neprimjerenog ponašanja prema djeci, Daily Mail piše da su od iste institucije dobili odgovor kako 'nisu ovlašteni niti potvrditi niti negirati navodnu istragu', a losanđeleska socijalna služba je za KTLA potvrdila istragu.

Kako su izvijestili mnogi mediji, uključujući uvijek dobro informirani TMZ i magazin People, pozivajući se na anonimne izvore, incident zbog kojeg je Pitt navodno optužen dogodio se prošle srijede kad je cjelokupna obitelj Jolie-Pitt izlazila iz zrakoplova. Glumac je navodno bio pod utjecajem alkohola i nervozan, istresao se na djeci, a netko od svjedoka ga je anonimno prijavio policiji u Los Angelesu.

Međutim, glasnogovornik policije je za Independent rekao: ‘Za slučaj smo saznali telefonskim pozivima jutros. Kontaktirali smo odjel koji bi se mogao baviti time, no odgovorili su da takav slučaj nije prijavljen.’

Nekoliko sati nakon toga mediji su objavili fotografije službenih vozila FBI-ja kako ulaze na imanje Brada Pitta na Hollywood Hillsu. Jolie je navodno s djecom odsjela u unajmljenoj kući u Malibuu, piše Daily Mail. U slučaj se upleo FBI navodno zato što se incident dogodio na međunarodnom letu i prijavio ga je netko tko nema veze s obitelji Jolie-Pitt.

A copy of papers filed at Los Angeles Superior Court by Angelina Jolie shows her petition for divorce from her husband Brad Pitt in Los Angeles, California, U.S. September 20, 2016. Jolie filed in Los Angeles Superior Court on Monday, citing irreconcilable differences as grounds for the split, court documents showed. REUTERS/Piya Sinha Roy   TPX IMAGES OF THE DAY
Piya Sinha Roy / REUTERS
Kopija zahtjeva za razvodom predanog sudu u Los Angelesu

Brad Pitt je odmah odbacio svaku optužbu da je nasilan prema djeci, a izvor blizak glumcu je rekao: ‘Sve ovo doživljava vrlo ozbiljno i kaže da nije bio nasilan prema djeci. Grozno je što ga ljudi upleteni u sve to pokušavaju prikazati u najgorem mogućem svjetlu. Mislim da je najvažnije da oko svega surađuje te da je pristupio problemu vrlo ozbiljno i spreman je napraviti sve što je u najboljem interesu njegove obitelji.’

Izvori tvrde i da se suzdržava od bilo kakvih negativnih komentara samo da razvod prođe što brže i što bezbolnije, najviše zbog djece.

41-godišnja Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvodom 19. rujna. U dokumentima koje je prenio TMZ glumica je izrazila zabrinutost zbog Pittovog (52) odnosa prema djeci. Zatražila je puno skrbništvo i pravo na Bradove posjete što se tiče njihove šestero djece dok Pitt zahtijeva zajedničko skrbništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:59