PJEVAČ JE UMRO SAM

ŠTO SE TOČNO DOGODILO? NEVJERICA RASTE Partner Georgea Michaela nastavlja s bizarnim izjavama: 'Spavao sam tu noć u autu, nisam ga vidio...'

 Instagram

Partner pokojnog pjevača Georgea Michaela posljednjih dana izaziva nevjericu svojim bizarnim izjavama, a posljednja u nizu je da je prespavao noć u automobilu prije nego što je na Božić pronašao mrtvo tijelo svog dečka.

Fadi Fawaz (43) pronašao je beživotno tijelo svog dugogodišnjeg partnera Michaela u njegovom krevetu u domu u Oxfordshire kad ga je došao probuditi. Sad je otkrio da je noć ranije prespavao u automobilu te da nije vidio Georgea tu večer, prije nego što je pjevač zauvijek zaspao, piše Daily Mail.

U nedjelju je iznenadio obožavatelje slavnog pjevača nizom objava na Twitteru u kojima je ustvrdio da se Michael već više puta pokušao ubiti te da i sad smatra da se radi o samoubojstvu. Međutim, ubrzo je obrisao cijeli svoj profil i tvrdi da te objave uopće nisu bile njegove, već da je njegov račun hakiran.

U razgovoru za Daily Mirror Fawaz je rekao: ‘Nisam ga uopće vidio. Zaspao sam u automobilu tu večer i nisam bio s njim. Policija zna sve o tome, a to je najvažnije.’

‘Šokiran sam i nije mi jasno što se događa s Twitterom. Moj profil je netko hakirao i ugasio. Iskreno rečeno, sve mi je to malo zastrašujuće jer nisam ja pisao te objave. Probudio sam se u 11 i 30 i vidio sve na vijestima, ali neću uopće brinuti o tome’, dodao je.

I should be able to share my beautiful moments with the man I love regardless... x

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on

‘Nisam siguran tko je taj neugodan bliski Georgeov prijatelj, ali ja sam bio s njim u vezi sve dok ga nisam pronašao mrtvog u krevetu. Jedina stvar koju je George htio je umrijeti. Nebrojeno se puta pokušao ubiti… I napokon je uspio. Jako smo se voljeli i bili smo zajedno gotovo 24 sata dnevno’, pisalo je na Fawazovom profilu na Twitteru.

Prije nekoliko dana objavljeno je da će policija i s njim obaviti razgovor u sklopu istrage pjevačeve smrti obzirom da su okolnosti još nerazjašnjenje iako je uzrok srčani zastoj. Policija sumnja da bi za iznenadnu smrt pjevača mogli biti krivi i lijekovi i droge zbog čega žele utvrditi odakle je to nabavljao.

I will never stop missing you George the kind and the most beautiful man ever. Xxx

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on

U petak su mediji objavili da će se obaviti dodatni testovi i utvrditi je li George Michael u krvi imao nedozvoljene supstance obzirom da obdukcija navodi ‘nerazjašnjen uzrok smrti’. Toksikološki nalazi bit će gotovi kroz nekoliko tjedana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:40