NEUTJEŠNI PARTNER

'TREBALI SMO IĆI NA BOŽIĆNI RUČAK, ALI NISAM GA MOGAO PROBUDITI...' Dečko Georgea Michaela detaljno opisao trenutak kada je pronašao mrtvog pjevača

 INSTAGRAM

Frizer i fotograf Fadi Fawaz, koji se rodio u Australiji, ali ima libanonske korijene, s Georgeom Michaelom u vezi je bio od 2009. godine. Par se rijetko pojavljivao zajedno u javnosti, ali partner prerano preminuloga britanskog pjevača sad je ipak progovorio o Georgeovoj smrti. Upravo ga je on pronašao mrtvoga u krevetu.

'Vikend smo proveli skupa. Došao sam k njemu u petak i sve je bilo u redu. U nedjelju smo trebali ići na božićni ručak, ali nije mi se javljao na telefon. Mislio sam da spava. Svratio sam u kuću u Oxfordshireu s namjerom da ga probudim. Tijelo mu je beživotno ležalo na krevetu. Ne znamo što se dogodilo. Nije sve bilo bajno u posljednje vrijeme, ali George se jako veselio Božiću. Ja također. Nikad mi neće prestati nedostajati', rekao je shrvani Fadi britanskim medijima.

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on

I pjevačevi susjedi još se nisu oporavili od šokantne vijesti o Michaelovoj smrti. Kažu kako im je bilo čudno što legendarni glazbenik nije došao na polnoćku u lokalnu crkvu, jer mu je to bio običaj svake godine.

Pop ikona, koji je u karijeri prodao više od 100 milijuna albuma, sljedeće godine planirao je veliki povratak na glazbenu scenu. Navodno je, osim novih pjesama, završavao i dokumentarni film 'Freedom: George Michael'.

Uplakani obožavatelji od nedjelje ostavljaju cvijeće, svijeće i poruke ispred Georgeova doma, a od prijatelja i kolege na Facebooku se oprostio i Brian May, gitarist kultnoga benda Queen.

'Ova okrutna godina odnijela je previše divnih, mladih ljudi. George, počivaj u miru. Pjevaj gore s Freddiejem Mercuryjem i anđelima', napisao je roker.

Suradnje s pjevačem, koji je na Božić umro od srčanog zastoja u 54. godini, prisjetili su se i bivši supermodeli, koji su se pojavili u njegovim spotovima 'Freedom' i 'Too Funky'.

A photo posted by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:36