VELIKO PRIJATELJSTVO

VIDEO: ĐURO OTKRIO KAKO MU JE U NAJTEŽIM TRENUCIMA NAJVIŠE POMOGAO DINO DVORNIK 'Bio je strašan tip, spasio me za vrijeme rata...'

 
 Duje Klarić/Danijela Peračić / Cropix

Glumac i glazbenik Branko Đurić Đuro, legendarni član Top liste nadrealista i frontmen Bombaj štampe, otkrio je da mu je u vrijeme rata na našim prostorima veliku pomoć pružio hrvatski glazbenik Dino Dvornik.

U srpskoj verziji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Đuro je član žirija, a na temu Dine Dvornika došli su nakon što je glumac Branislav Lečić izveo pjesmu ‘Jače manijače’ od Dvornika.

Branko se prisjetio prijateljstva s poznatim hrvatskim pjevačem koji mu je puno značio:

‘Bio je strašan tip, žao mi je što je tako brzo otišao. Bio je jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao u ono vrijeme rata, kad smo svi išli na svoju stranu. Ja sam preko Hrvatske došao u Sloveniju. On je taj čovjek koji mi je pomogao da kroz Hrvatsku prođem do Slovenije. Bio je veliki, obožavao sam ga i sada ga obožavam’, rekao je Đuro.

U posljednjoj objavi na Instagramu Đuro se oprostio od svog velikog prijatelja i kolege Nedžiba Nene Jeleča, glazbenika, producenta i ton majstora. Jeleč je svirao bas u grupama Kongres, Vatreni poljubac, a kao producent radio je s Hari Mata Harijem, Hankom Paldum, Tomom Zdravkovićem, Bombaj štampom i drugim.

‘Jako će mi nedostajati tvoj dječački smijeh. Zbogom, mili. Rijeka suza za tebe.... Neno Jeleč’, napisao je Đuro uz zajedničku fotografiju.

jako će mi nedostajati tvoj dječački smijeh. zbogom mili. rijeka suza za tebe.... Neno Jeleč

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:07