DOK JE BIO DJEČAK

VIDEO: KONAČNO IMENOVAO ZLOSTAVLJAČA Zvijezda 'Gooniesa' nakon niza godina otkrio istinu: 'Silovao me i uveo u svijet droge. Jedva sam se izvukao'

 
Corey Feldman u emisiji dr. Oza
 Profimedia, Xposurephotos

Glumac koji se proslavio ulogom u kultnom dječjem filmu ‘Goonies’, Corey Feldman, još je prije više godina progovorio o zlostavljanju koje se događalo u to vrijeme. Davno je prokazao Hollywood kao leglo zlostavljača, koje je okrivio i za psihičke probleme svog pokojnog prijatelja glumca Coreyja Haima.

U četvrtak je po prvi put javno u emisiji dr. Oza imenovao svog zlostavljača - također glumca Johna Grissoma. Međutim, njega je naveo samo kao jednog od brojnih nasilnika. Nakon toga je cijeli slučaj prijavio policiji.

- To je on, to je taj čovjek, rekao je Feldman kad je Mehmet Oz pokazao Grissomovu sliku na mobitelu i dodao:

- Ron me silovao i uveo u svijet droge iz kojeg sam se jedva izvukao. Najgore u svemu je što ga je unajmio moj otac da mi pomaže. Feldman je rekao da mu je glumac davao kokain i crack.

Feldman je godinama upozoravao na pedofilski krug u srcu filmske industrije. Rekao je da je htio imenovati Grissoma još u svojim memoarima 2013., no odvjetnici su mu savjetovali da to ne čini. Zato ga je u knjizi nazvao Ron Crimson.

- Morali smo promijeniti imena. Odvjetnici su me na to natjerali… Dali su mi popis sa tri ili četiri imena, a ja sam odabrao ono koje mi se činilo najsličnije stvarnom imenu.

Feldman je već prozvao glumačkog menadžera i osuđenog seksualnog zlostavljača Martyja Weissa, a dodao je da bi bio sretan kad bi mogao javno reći i preostala četiri imena, piše Huffington Post.

Pozvao je Grissoma da se preda policiji:

- Sad je tvoje vrijeme. Budi muškarac prvi put u životu i priznaj što si učinio. Siguran sam da će tako osude biti blaže. Ako to ne učiniš, doći ćemo po tebe.

John Grissom iza sebe ima dvije uloge prema stranici IMDb - ‘License to Drive’ i ‘Dream a Little Dream’ s kraja osamdesetih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:57