UNIŠTILI SU JE PIĆE I TABLETE

ŽIVOTNI PAD GLUMICE HEATHER LOCKLEAR 'Vrištala je, plakala, histerizirala i otimala se liječnicima, morali su je nositi u kliniku'

Američka glumica Heather Locklear, koja se proslavila kao Sammy Jo Carrington u hit seriji 'Dinastija' i Amanda Woodward u 'Melrose Placeu' doživjela je živčani slom tijekom blagdana i trenutačno se liječi u elitnoj privatnoj klinici Cliffside Malibu, piše američki Radar Online.

Nekadašnja seks-bomba navodno je bila toliko loše da su je liječnici odmah zatvorili i prisilno uključili u program detoksikacije.

'Bila je potpuno pijana i očito pod utjecajem lijekova. Nije znala za sebe. Histerizirala je, plakala, vrištala i otimala se. Nije mogla sama hodati i doslovce su je unijeli u kliniku', rekao je izvor blizak glumici.

Heather je smještena u izoliranoj kući s još dva pacijenta, a njezino liječenje za sada izgleda poput kućnoga pritvora - iz sobe smije izići samo kad ide na kontrolu ili po terapiju.

LONDON, UNITED KINGDOM - AUGUST 05: Heather Locklear and Jack Wagner attend the FitFlop Shooting Stars Benefit closing ball at the Royal Courts of Justice. The event was hosted by Samuel L Jackson to raise money for Make-A-Wish Foundation UK at Royal Courts of Justice, Strand on August 5, 2011 in London, England. (Photo by Stuart Wilson/Getty Images for FitFlop Shooting Stars Benefit)

Locklear se godinama bezuspješno bori s ovisnosti. Na odvikavanju je bila i 2008. Iste godine uhitili su je jer je vozila pod utjecajem lijekova.

U bolnici je završila i 2010., a dvije godine poslije njezina sestra panično je zvala policiju jer je glumicu pronašla bez svijesti nakon što je pomiješala tablete i alkohol. Poslije tog incidenta neko vrijeme bila je na psihijatriji.

Problematična televizijska zvijezda nema sreće ni u ljubavi. Iza sebe ima dva propala braka s rokerima Tommyjem Leejem i Richiejem Samborom, s kojim je dobila kćer Avu Elizabeth.

Svojedobno se viđala i s plastičnim kirurgom Marcom Manijem, ali on ju je ostavio nakon što je 55-godišnja glumica na društvenoj mreži objavila fotografije s prvim suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:56