ZAGREBAČKI PRINC

Bernardić: I ja se ženim na dan kraljevskog vjenčanja. No, nas nije spojila biologija, nego matematika

ZAGREB - Predsjednik zagrebačkoga Gradskog odbora SDP-a, šef Skupštine Holdinga i budući kandidat SDP-a za zagrebačkoga gradonačelnika Davor Bernardić (31) danas se ženi u Zagrebu, isti dan kada se u Londonu ženi britanski princ William. Zbog toga ga prijatelji i suradnici već danima zafrkavaju, nazivajući ga zagrebačkim princom.

Spojile ih instrukcije

Buduća gospođa Bernardić, Irena Coljak (30), ne voli se eksponirati. Tadašnja studentica ekonomije s Jaruna, i Bero, dvometraš iz novozagrebačkog naselja Sopot, upoznali su se prije devet godina, preko prijatelja u jednom zagrebačkom kafiću.

Kako je bio superodlikaš od prvog osnovne do završetka studija, u osvajanju žene svoga života upotrijebio je, uz šarm, i - svoje znanje! Ponudio joj je instrukcije iz matematike i tako se tijekom zajedničkog učenja rasplamsala ljubav.

Irena Coljak rođena je 1980. u Zagrebu, diplomirala je na ekonomiji i devet godina radi kao ekonomistica u Odjelu nabave Zagrebačkog holdinga. Zajedno žive četiri godine u Utrinama, u stanu njegova mlađeg brata Darka. Bernardić je Irenu zaprosio u Dubrovniku.

Teški trenuci u vezi

Davor Bernardić i njegova buduća supruga zajedno su već prošli kroz mnoge teške trenutke. Otac mu je umro 1998., a majka je teško oboljela 2002., te je 2009. preminula. Cijelo to vrijeme bili su u vezi.

Kako oboje rade, obično se vide tek navečer. Česti su posjetitelji kazališta i kina.

Mjesto svadbene proslave mladenci taje, no Bernardićevi prijatelji kažu da su dolazak u jednu novozagrebačku crkvu najavili najviši državni i stranački dužnosnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 22:41