RADIKALNA INTERVENCIJA

'VLASTITA MAJKA STRPALA ME U LUDNICU' Kći legendarnog rokera otkrila: 'Da to nije napravila, danas vjerojatno ne bih bila živa'

 INSTAGRAM

Kelly Osbourne počela je eksperimentirati s drogama kad je imala samo 13 godina. Na rigoroznim odvikavanjima i detoksikacijama bila je čak deset puta.

Kći legendarnog engleskog rokera Ozzyja Osbournea u svojim novim memoarima 'There Is No F**king Secret: Letters From a Bada** B**ch' otkrila je kako ju je svojedobno vlastita majka Sharon strpala na odjel psihijatrije.

Having a mother daughter day! How beautiful is my mum with no makeup on? #NextLevel

A post shared by Kelly! (@kellyosbourne) on

- Držali su me zaključanu tri dana. Bila sam apsolutno prestravljena. Morala sam nositi papirnate papuče jer su se liječnici bojali da bih se pomoću vezica s vlastitih cipela mogla objesiti. U sobi nisam smjela imati ni običnu žlicu jer je svaki metalni predmet za mene bio potencijalno opasan - piše 32-godišnja Kelly u knjizi, a prenose strani mediji.

Dodala je kako joj je majka Sharon tim radikalnim potezom doslovce spasila život.

Osbourne je već neko vrijeme čista, a za svoju ovisnost krivi isključivo sebe.

- Tata i odrastanje pod povećalom javnosti nemaju apsolutno nikakve veze s tim. Droga, tablete i alkohol bili su moj bijeg od stvarnosti. Danas probleme ipak riješavam drugačije. Naučila sam biti pozitivna i svaki dan radim na sebi. Ima tu još puno posla - zaključila je Kelly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:02