OSTAJE NA POLJUDU

ODBIJENA PONUDA IZ KOREJE Hajduk ne da Ukrajinca Milevskog ni za milijun eura!

Artem Milevskij i dalje je jako zanimljiva priča. Na Poljudu su nakon posljednjih igara 29-godišnjeg napadača dobili usmene ponude iz Južne Koreje, ali nije Milevskij na prodaju, čak ni po cijeni od 1 milijun eura koliko se najavljivalo u razgovorima glede otkupa njegova ugovora s Bijelima.

- Milevskij je dio projekta Hajduka i ne postoji mogućnost njegove prodaje - glasi odgovor s Poljuda za prošle i buduće ponude, odnosno zainteresirane klubove

Ne može se reći da je Hajduk odbio konkretnih milijun eura, jer ponude su bile usmenog karaktera, ali zainteresiranih ima. No, Milevskij ostaje na Poljudu, potvrdio je to i ukrajinskim novinarima koji su ga u velikom broju dočekali u kijevskoj zračnoj luci Borsipol u nedjelju navečer.

- Ostajem u Hajduku gdje imam još godinu i pol ugovora. Lijepo mi je, sretan sam u splitskom klubu i jedino bih još želio vratiti se u reprezentaciju Ukrajine. To je moj veliki cilj - kazao je Milevskij ukrajinskim novinarima koji su ga dočekali pri dolasku iz Splita.

“Mile, Mile” odjekivat će Poljudom i na proljeće. Priča je tek na početku, najbolja izdanja Milevskoga tek se očekuju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:55