TRENER GA RAZOČARAO

'TUDOR NIJE NI BLIZU VELIK ČOVJEK KAO ŠTO JE BIO IGRAČ' Vuković na rastanku izvrijeđao trenera

 Vladimir Dugandžić/CROPIX

Crnogorski napadač Ivan Vuković napustio je Hajdu k poslije dvije godine provedene na Poljudu. Samo lijepe riječi plasirao je Ivan Vuković na rastanku.

- Predivno razdoblje moje karijere. Hvala Torcidi i svim navijačima Hajduka koji su me podržavali protekle dvije sezone - otvoreno je poručio Vuković koji je prošle sezone dobio i nagradu “Orahovačko srce” za najboljeg igrača Hajduka što je dodjeljuje DPH Orahovica.

- Kada si stranac u klubu, a navijači te tako poštuju, onda moraš biti ponosan. Ja sam tako i otišao, ponosan na sve što sam uradio u Hajduku.

Prošle sezone bio je najbolji igrač Bijelih sa 11 pogodaka i 11 asistencija. U HNL-u je zabio devet pogodaka podijelivši s Caktašem ulogu prvog golgetera Hajduka. Ali, najviše će u pamćenju ostati njegovo izdanje na San Siru prošlog ljeta.

- Utakmica s Interom ostaje za cijeli život. Suparnik, ambijent, Hajduk, sve na vrhunskoj razini.

Ali, koliko god je prošle sezone bio igrač oko kojeg se vrtio hajdučki svijet, ovog ljeta je gurnut na marginu zbivanja. Dok se čekala prodaja, nije bio u prvom planu, trenirao je zadnjih 10 dana odvojeno od momčadi.

- Nije bilo ugodno. Nisam od trenera Tudora očekivao da se tako ponese prema meni. Na odlasku sam zahvalio svima osim treneru jer on nije ni blizu tako velik čovjek kao što je bio igrač - kazao je Vuković i dodao:

- Posebno Maloči želim puno sreće. Vjerujem da će otići u veliki klub, jer je to i zaslužio.

Giga Vuković nakon dvije sezone otišao je iz Hajduka sa 60 nastupa i 14 pogodaka u bijelom dresu. Zadnji put je zaigrao u finalu Kupa priotiv Lokomotive u Zagrebu. Od danas nosi dres trenutno devetoplasirane momčadi K-lige, seli u ekipu Seongnam iz grada Bundanga u predgrađu Seoula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 16:50