POKUŠAO SI PRESUDITI

HOROR U OSIJEKU Nožem ubio majku dvoje djece: Susjedi slušali zapomaganje i vikanje, ali nitko nije reagirao!

Žena u dobi od 38 godina pronađena je mrtva u podstanarskom stanu u Strossmayerovoj ulici
 Emica Elveđi/CROPIX

OSIJEK - Žena u dobi od 38 godina pronađena je mrtva u podstanarskom stanu u Strossmayerovoj ulici u Osijeku u srijedu oko 15,30 sati, dok je muškarac kojeg policija također pronašla u stanu s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u KBC Osijek.

U policiji nisu mogli potvrditi što se događalo na 4. katu u stanu zgrade na broju 127, no pretpostavlja se da je muškarac ubio ženu hladnim oružjem, a potom možda i pokušao sam sebi presuditi.

Žena, koja je bila samohrana majka djece koja pohađaju 7. razred osnovne i 1. razred srednje škole, u ovaj se stan sa djecom doselila prije otprilike dva mjeseca i susjedi su je slabo poznavali.

Još uvijek je nepoznato pod kojim se okolnostima dogodila ova tragedija, no jedan je susjed, koji živi dva kućna broja dalje od ove zgrade, novinarima ispričao ono što je vidio prije same tragedije.

- Prolazio sam ovuda, jer tu parkiram automobil i vidio sam čovjeka kako unezvjereno hoda gore-dole, a kada sam se nakon kratkog vremena vratio on je s nekim pričao na mobitel, galamio, vrijeđao i psovao sve po spisku. Nije mi to, u današnje vrijeme, bilo ništa neobično i otišao sam svojim putem, da bih poslije doznao što se dogodilo, a kada sam policiji opisao tog čovjeka, kazali su mi da je on pronađen u stanu - rekao je ovaj susjed, koji je izrazio ogorčenost ponašanjem stanara te zgrade i prvih susjeda nesretne žene.

- Policiju je pozvala gospođa iz druge zgrade i to je po meni jako žalosno. Jer, kako sam čuo od očevidaca, iz tog stana se čula galama, lupanje, udaranje i razbijanje, koji su trajali čak 10 minuta. Ne mogu vjerovati da nitko od najbližih susjeda, koji su 10 minuta slušali vikanje i zapomaganje, nije reagirao. Po meni je to bukvalno bezobraština i žalosno je da nitko od tih ljudi nije reagirao, već je morala reagirati žena iz druge zgrade - kazao je ovaj Osječanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:44