SPLITSKI PREDATOR

OSUĐIVANI MONSTRUM Nasred ulice htio silovati curu, nije znao da se ona bavi borilačkim vještinama

Prišao joj je sleđa, uhvatio je rukama za mini suknju i počeo je kidati, a ona ga je sredila nogom
 Cropix

SPLIT - Iako je tek prije nekoliko mjeseci izišao iz zatvora u kojem je bio radi izdržavanja kazne zbog silovanja, 29-godišnji Marin B. iz Splita očito nije mogao zatomiti svoje predatorske nagone, pa je ponovno u subotu, oko dva sata u noći, pokušao silovati 21-godišnju djevojku iz Splita, doznaje Slobodna Dalmacija .

Kako doznajemo, Marin je djevojku vidio dok je prolazila Ulicom A. G. Matoša te joj je prišao sleđa, uhvatio je rukama za mini suknju i počeo je kidati.

Hrabra i prisebna djevojka, koja se, doznajemo, bavi borilačkim sportom, oduprla se napadaču te ga je udarila nogom. Nakon što je on ustuknuo, počela je bježati, no on je potrčao za njom i opet joj je pokušao strgnuti "minicu".

Ipak, djevojka se nije ni tad preplašila, nego je ponovno zamahnula nogom i osuđenog silovatelja udarila u međunožje. Zatim je dohvatila mobitel i nazvala svoju majku, a napadač je, vidjevši da telefonira, odustao od svog nauma te je pobjegao.

No, zahvaljujući tome što je majka odmah nazvala policiju te da se u blizini splitskog Đardina nalazila policijska ophodnja, nakon dojave, Marin je brzo zaustavljen u Hrvojevoj ulici.

U prvi trenutak policajci nisu znali koga su uhvatili, no kad su ga "provukli" kroz svoj sustav, vidjeli su da je riječ o već dva puta pravomoćno osuđivanom silovatelju.

Uhićen je i doveden na Županijsko državno odvjetništvo te pred istražnog suca koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja djela.

No, isto tako, odredio je i da može prije isteka tog roka izići iz istražnog zatvora ako plati jamčevinu od 50 tisuća kuna, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:34