BARCELONA U MADRIDU

INIESTA UOČI EL CLASICA 'Od Luke Modrića kreću sve akcije Reala, moramo ga zaustaviti'

'On je zanimljiv igrač koji igra na visokoj razini i to ne samo ove sezone. Činio je to i u Hrvatskoj i Engleskoj'

Ponajbolji nogometaš današnjice Andres Iniesta odradio je uobičajenu konferenciju za novinare ususret gostovanja njegove momčadi, Barcelone, kod vodećeg sastava španjolske Primere – Real Madrida...

Iniesta smatra da će Barcelona biti težak zalogaj za Real Madrid, iako prema svim prognozama ne stoji najbolje, te tvrdi da su svi igrači katalonskog kluba čvrsto iza svog trenera Gerarda Martina, iako ovome ne cvjetaju ruže o aktualnoj sezoni.

- "Tata" na mene, kao i obično, ostavlja sjajan dojam. On je u potpunosti kvalificiran da bude naš trener. Mislim da treba odraditi ovih posljednjih nekoliko mjeseci klupske sezone i tek onda izvlačiti neke zaključke. Treneri moraju biti poput svjetionika svojim igračima koji se potom okupljaju oko njega i svi se drže zajedno. Za nas je on najbolji trener kojeg možemo imati. Igrači su s trenerom do kraja, do "smrti" – veli Iniesta, kojeg je poslije novinar posebno priupitao za hrvatskog asa u redovima "kraljevskog kluba".

Luka Modrić je igrač na kojeg će Barcelona morati obratiti posebnu pažnju. Slažete li se?

- On je vrlo zanimljiv igrač koji igra na visokoj razini i to ne samo ove sezone. Činio je to i u Hrvatskoj i Engleskoj. Sasvim je normalno da je on danas jedan od ključnih igrača ovog Reala. Svestran je, može igrati na puno pozicija i to u njihovoj momčadi savršeno funkcionira. Moramo ga pripaziti. On je igrač koji kontrolira sredinu terena i od kojeg kreće svaka napadačka akcija Reala – rekao je Iniesta.

Susret Real Madrida i Barcelone na rasporedu je u nedjelju s početkom u 21 sat po hrvatskom vremenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:32