OPET SU SOLO

JOŠ JEDAN PREKID SLAVNIH Tatjana Jurić potvrdila za Gloriju: 'Više nisam s Ivanom Hercegom'

Ivan i ja nismo zajedno još od ljeta - otkrila je 30-godišnja voditeljica. Kraj njezinoj ljubavi s popularnim glumcem, zvijezdom serijala 'Larin izbor', prošao je daleko od očiju medija

Radijska voditeljica Tatjana Jurić (30) prekinula je vezu s glumcem Ivanom Hercegom (30), zvijezdom "Larinog izbora" u kojeg se zaljubila krajem prošle godine, piše Gloria.

- Ivan i ja nismo zajedno još od ljeta - rekla je Tatjana za Gloriju , dok Ivan nije želio komentirati prekid njihove romanse.

Voditeljica na radiju Hit FM i nekadašnje lice RTL-a koja uz posao završava i Fakultet političkih znanosti uoči godišnjeg odmora krajem lipnja doista je izložila planove za ljetovanje na Jadranu u kojima nije bilo Ivana.

- Uz njegov ludi poslovni tempo s jedne strane i uz moj malo manje ludi te uz neke završne studentske obveze, uistinu idemo polako, koliko god to nekome bilo čudno, i još se upoznajemo - nagovijestila je Tatjana prije nekoliko mjeseci moguće razloge prekida s glumcem koji joj je dugo bio prijatelj te će to zasigurno i ostati.

Podsjetimo, posljednjih tjedana kao da je došlo do prave epidemije kada su ljubavni krahovi poznatih parova u pitanju. Prvo je početkom rujna krenula glasina o svađi Severine Vučković i Milana Popovića , potom je uslijedila najava razvoda Nives i Dine Drpića , prije nekoliko dana su svoj razlaz potvrdili i Jelena Veljača i Janko Popović Volarić , a posljednji u nizu ljubavnih brodoloma obznanili su HTV-ova voditeljica Daniela Trbović i redatelj Oliver Frljić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:04