OPREZ PRI KUPOVINI!

POJAVILE SE KRIVOTVORENE ULAZNICE ZA TERRANEO Policija razotkrila i uhitila neke od krivotvoritelja

Radi se o krivotvorenim festivalskim ulaznicama s nepostojećom cijenom od 450 kuna

ZAGREB - Na Terraneo festivalu otkriveno je su da su u prodaju puštene krivotvorene ulaznice, a nekoliko krivotvoritelja ubrzo je otkriveno i uhićeno, izvijestili su organizatori.

Radi se o krivotvorenim festivalskim ulaznicama s nepostojećom cijenom od 450 kuna, a ulaznice su se nudile najviše putem različitih internetskih oglasnika.

Organizatori ističu da se suradnja s policijom nastavlja, a sve koji su kupili krivotvorenen ulaznice ili imaju relevantne informacije mole da prijave ostale suučesnike iz lanca preprodaje krivotvorenih ulaznica na email adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podsjećaju da s krivotvorenim ulaznicama neće biti moguć ulaz na Terraneo festival i apeliraju na posjetitelje da ulaznice kupuju isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Trenutna cijena festivalskih ulaznica je 419 kuna, dnevnih ulaznica 200 kuna, a kamp ulaznica 221 kunu. Sve ulaznice s cijenama drugačijim nisu valjane i neće se moći iskoristiti pri ulasku u festivalsku lokaciju, priopćili su organizatori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:52