ZABORAVILA NA BRIGE

Nevjerojatna životna priča: Žena koja je dobila rak usred trudnoće rodila zdrave četvorke!

 Facebook

Kada su Ashley i Andy Adams iz Colorada, oboje 23-godišnjaci, saznali da će dobiti četvorke, bili su šokirani ali presretni . No, njihova sreća nije dugo potrajala - prekinula ju je obeshrabrujuća dijagnoza - mladoj majci u 21. tjednu trudnoće otkriven je karcinom štitnjače koji je metastazirao na limfne čvorove.

- Sjećam se da sam nazvao svog prijatelja Joea i plakao kako ću izgubiti ženu - prisjeća se Andy Adams.

U većini sličnih slučajeva, liječnici preporučuju hitnu operaciju kako bi odstranili tumor, no sada su bili zabrinuti jer bi sedmosatna procedura mogla ugroziti život nerođenih beba.

- Prva dva dana bilo je prestrašno, no onda smo to odlučili potpuno izbaciti iz naših misli. Nisam si mogla dopustiti da budem pod stresom, jer bi onda i djeca bila pod stresom - kazala je mlada majka Ashley.

Prije nešto više od mjesec dana, a dva mjeseca prije termina, 26. kolovoza, Ashely je rodila sina Wyatta i tri sestrice: Rylieu, Braelynn i Samanthu.

Smjestili su ih u inkubatore gdje će vjerojatno ostati sve do sredine listopada.

Ashley Adams objasnila je na svom Facebook profilu kako su ona i njezin muž, koji imaju i stariju djecu, četvorke dobili nakon 2 godine borbe s neplodnošću.

Mjesec dana nakon što je rodila, mlada je majka operirana i tumor je uspješno odstranjen. Odlučila je odgoditi kemoterapiju i zračenje kako bi što duže mogla dojiti.

Ashley Adams vjeruje kako je doživjela dva čuda: spašeni su životi njezine djece, ali i njen život: - Da nisam zatrudnila, ne bih došla u bolnicu i ne bi mi otkrili rak, kazala je sretna majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:56