NOVI IGRAČ HULLA

Martinez: 'Jelaviću želim da izbori kartu za Brazil'

Menadžer engleskog nogometnog Premierligaša Evertona Roberto Martinez otkrio je u razgovoru za klupsku televiziju razloge zbog koji je odlučio prihvatiti ponudu Hull Cityja za hrvatskog napadača Nikicu Jelavića...

- Prihvatili smo ponudu Hulla i stoga Niki ima pravo razgovarati o osobnim uvjetima suradnje, te u konačnici i otići ukoliko smatra da je to pravi potez za njega – rekao je Martinez, te nastavio:

- Oduvijek sam govorio da je Niki bio besprijekorni profesionalac od prvog dana otkako sam ja na klupi Evertona. Naporno radi svaki dan, dok nam na travnjaku daje jednu sasvim drugu dimenziju. No razumijem njegovu frustraciju zbog neigranja. Svjetsko prvenstvo se bliži i on žarko želi igrati na njemu. Smatram da je bilo ispravno pustiti ga da pokuša izboriti kartu za Brazil – veli španjolski stručnjak, pa zaključuje:

- Gledajući iz naše perspektive, ukoliko odluči napustiti klub, on odlazi uz naš blagoslov i uz naše najbolje želje! Vjerujem da svaki navijač Evertona dijeli moje mišljenje.

Jelavić bi ove nedjelje mogao potpisati ugovor s Hull Cityjem, s kojim je dogovorio uvjete osobne suradnje još u petak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:04