REALOV VELIKI POSAO

NAJPLAĆENIJI U POVIJESTI NOGOMETA Cristiano Ronaldo će godišnje zarađivati 17 milijuna eura!

Novac nije najvažniji, neću lagati i reći da nije važan, ali važnija je momčad i osvajanje trofeja - rekao je Portugalac

S godišnjom plaćom od čak 17 milijuna eura Cristiano Ronaldo jučer je postao najplaćeniji nogometaš u povijesti. Sjajni Portugalac produžio je vjernost Real Madridu do 2018. godine za uistinu nevjerojatan iznos. Kraljevski klub ustoličio je svog najboljeg igrača na kraljevsku poziciju, CR7 je na listi najplaćenijih preskočio velikog konkurenta Lea Messija, čija je godišnja plaća manja za milijun eura. Dugo su Madriđani pregovarali s Portugalcem i njegovim zastupnicima, na kraju su morali oboriti još jedan rekord nakon što su prije nekoliko dana doveli Garetha Balea za čak 100 milijuna eura. Velšanin je dugo bio glavna priča u Madridu, ali zna se tko je ključna figura na Santiago Bernabeu, kome pripada kraljevski tron.

Konačan dogovor obznanio je predsjednik Real Madrida Florentino Perez, a prije nego je stao za mikrofon na brojnim ekranima, prikazan je kratki film s majstorijama Cristiana Ronalda u Realovu dresu, a u podlozi je odjekivala Simply the best Tine Turner.

- Konačno smo napravili ono što je svaki navijač očekivao. Cristiano jest i zauvijek će biti madridista. Prije četiri godine stadion je bio pun iako se nije igrala utakmica, tada smo predstavili Cristiana kao nijednog igrača dotada. Dokazao se i osvojio srca svih navijača i sretni smo što je dio Real Madrida"- govorio je Perez na predstavljanju portugalskog majstora.

Novac koji će dobiti u sljedećih pet godina je ogroman, ali Portugalac kaže da nije bio presudan u odluci da ostane u Realu.

- Novac nije najvažniji, neću lagati i reći da nije važan, ali važnija je momčad i osvajanje trofeja. Nitko ne zna što nosi budućnost, sada sam sretan i želim ostati ovdje u sljedećih pet godina, osvajati prvenstva, kupove, Lige prvaka. Poštujem klubove koji su me htjeli kupiti, ali svi su znali da je moj prvi cilj ostanak u Real Madridu. Možda i do kraja karijere"- poručio je Cristiano na oduševljenje navijača madridskog kluba. - Igram u najboljem klubu na svijetu, klubu koji dovodi samo najbolje igrače. Još je puno toga pred nama, imamo snagu za najveće domete i zato želim biti dio ove momčadi. Biti najbolje plaćen ili biti drugi ili treći na toj listi nije mi važno, zato što se osjećam odlično u ovom dresu. Ovo je moj dom, moja obitelj je tu i zbilja sam presretan - zaključio je najplaćeniji nogometaš svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 14:00