VATRENA PRESSICA

FOTO: 'IMAMO SVOJ PONOS, OVA RIJEKA NIJE NIČIJA FILIJALA' Matjaž Kek ljut na Splićane

Izašla su nam dva ponajbolja igrača, to je hendikep koji se osjeti na kadru koji nije bogat kao Rijekin. Kada mali igrači stasaju, onda će pobjeđivati - rekao je Tudor
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Nakon utakmice treneri su se složili kako je remi najpravedniji ishod utakmice, ali su iskoristili priliku da se obrecnu na neke stvari koje nisu imale veze s igrom. Tudor je bio ljut na klupske činovnike zbog travnjaka koji je bio u katastrofalnom stanju:

- Tužan sam zbog terena. Morao sam promijeniti neke stvari. Dva mjeseca radimo na pas igri, a danas nismo mogli igrati na taj način. Tužan sam i ljut. Nogomet se igra radi navijača, na terenu, a ovdje teren ne postoji. Mi smo bili jako hendikepirani zbog nemogućeg terena. Usudim se reći da bi bili puno bolji da je teren bio bolji - jasan je Tudor koji je čestitao svojim igračima na trudu i želji, ali i izrazio veselje zbog novog iskustva koju su dobili njegovi ‘tići’.

- Završili smo utakmicu sa puno mladih igrača i kad oni jednog dana stasaju i postanu pravi, mi ćemo dobijati utakmice. Riječani? NIsu me iznenadili - zaključio je trener Hajduka.

Njegov kolega Matjaž Kek bio je zadovoljan činjnicom da su stigli do remija u završnici utakmice te ponašanjem igrača na travnjaku. No, na tribinama je bilo temperamentno...

- Puno je bilo otvornih srelica uperenih protiv nas. Treba poštovati sebe i protivnika. I treba pomesti pred svojim pragom. Mi u Rijeci puno radimo i treniramo. Rijeka ima svoj ponos i nismo mi ničija filijala. Nismo mi krivi što smo sada u toj mogućnosti, a neki takvu mogućnosti s imali i zakockali su je - bez dlake na jeziku bio je trener Rijeke koji je poželio Hajduku puno sreće u četvrtak u Turnovu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:04