NEDJELJNA UŽIVANCIJA

SNJEŽNE RADOSTI Zagreb se probudio prekriven bijelim pokrivačem i okupan suncem: Snijeg razveselio mališane, ali i one starije!

Nakon jučerašnjeg snježnog nevremena koje je rezultiralo kaotičnom situacijom u gradu, danas je u Zagrebu osvanulo sunce, a padaline su stale, što su mnogi Zagrepčani iskoristili za izlazak iz kuća i stanova. Savski nasip pored Boćarskog doma bio je u prijepodnevnim satima krcat roditeljima s djecom koja su sanjkala, grudala se, igrala u snijegu, a osim uobičajenih šetača bilo je i malo starijih koji su prakticirali snježne radosti.
Zagreb, 091212.Nakon jucerasnjeg snjeznog nevremena koje je rezultiralo kaoticnom situacijom u gradu, danas je osvanulo sunce, a padaline su stale, sto su mnogi Zagrepcani iskoristili za izlazak iz kuca i stanova. Savski nasip pored Bocarskog doma bio je u prijepodnevnim satima krcat roditeljima s djecom koja su sanjkala, grudala se, igrala u snijegu, a osim uobicajenih setaca bilo je i malo starijih koji su prakticirali snjezne radosti.Na fotografiji: detalj sa Savskog nasipa.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:12