ŠOK U REPREZENTACIJI

BLAŽENKO LACKOVIĆ NE PUTUJE NA EP U DANSKU Izbornik Goluža: 'Žao mi je. Ne mogu više čekati'

Žao mi je, razgovarali smo, znam da je Lacu najteže u ovom trenutku, ali mi jednostavno nismo mogli više čekati. Moramo uigravati momčad, rekao je Goluža
 Drago Sopta/CROPIX

Dogodilo se u utorak ono što je bilo za pretpostaviti. Blaženko Lacković više nije u Umagu na pripremama reprezentacije i neće ga biti u sastavu za EP u Danskoj.

Vrijeme je prolazilo, na ruku mu nisu išle minutaža u Hamburgu i ozljede, pokušao je u Umagu u koji je došao posljednji zbog obiteljskih obveza, ali je onda sudar sa Slimom Hedouijem presudio da koljeno bude bolno, da ne nastupi u drugoj utakmici, a vrijeme uoči Eura curi i Goluža je morao donijeti tešku odluku, na Euro ići bez igrača koji je bio uvijek poseban za našu igru.

- Žao mi je, razgovarali smo, znam da je Lacu najteže u ovom trenutku, ali mi jednostavno nismo mogli više čekati. Moramo uigravati momčad, tražiti rješenja, jer je turnir koji nas očekuje iznimno naporan.

Sigurno da izostanak Lackovića nije lagan, no moram reći da je on kao i svi ostali na popisu 28 igrača, da nije nemoguće da ga pozovemo u nastavku EP. On nastavlja trenirati u klubu, pa ćemo vidjeti - reći će Slavko Goluža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 18:39