ISTRAŽUJE SE RAZLOG NAPADA

BIZARNI ZLOČIN KOD TROGIRA Mladića napali maskirani muškarci, šest puta ga prostrijelili i bacili u bunar

Ilustracija
 Niksa Stipanicev / CROPIX

U mjestu Vrsine pored Marine, na brdovitom predjelu slučajni prolaznik je ugledao ranjenog muškarca kako leži na zemlji. Odmah je u subotu oko 13.3O sati o tome izvjestio policiju koja je izišla na teren, a ozlijeđeni je prevezen u bolnicu, piše Slobodna Dalmacija.

Novinari Slobodne su doznali da je riječ o 20-godišnjem muškarcu koji je pod još neutvrđenim okolnostima ranjen iz vatrenog oružja, ali njegove ozljede nisu opasne po život. Primarno je da se ozlijeđenom pruži liječnička pomoć, a kada on to bude u stanju policija će iz njegove priče, ali i na druge načine rekonstruirati događaj i saznati što je njemu prethodilo.

O ovom slučaju izvijestio je i portal Dalmacija News koji navodi da je nesretni mladić nađen u bunaru te da je u splitskoj bolnici utvrđeno da ima čak šest prostrijelnih rana. O okolnostima slučaja u bolnici su ga ispitali istražitelji, no mladić nije znao baš najbolje objasniti što mu se dogodilo, osim da ga je napala i na njega pucala skupina maskiranih muškaraca koje nije uspio prepoznati te da su ga nakon toga bacili u bunar.

Dalmacija News navodi da je mladić otprije poznat policiji po nedjelima vezanim uz opojne droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:50