IZGORIO FIAT PUNTO

FOTO: BUKTINJA NA AUTOCESTI Samoborski vatrogasci i policija spriječili tragediju, pravo je čudo da nitko nije naletio na goruće vozilo

 Dušan Miljuš

Na autocesti Zagreb – Bregana u smjeru Bregane kod Inine benzinske crpke Gradna sjever, oko kilometar od izlaza Bobovica jutros oko 8.39 sati zapalila se Ford Fiesta koja je unatoč brzoj intervenciji samoborske vatrogasne postrojbe u potpunosti izgorila. Samo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca i poloicije, ali i pažnji vozača koji su dolazili autocestom spriječene su teže posljedice da nijedno vozilo nije naletjelo na goruće vozilo koje se popriječilo na sjevernom traku autoceste.

Dušan Miljuš

Kako smo doznali od policije, nitko srećom nije ozlijeđen, a policija je brzo zaustavila promet na prometnom traku prema Bregani, te upozoravala vozače iz smjera Bregane da uspore vožnju zbog gustog dima. Pretpostavlja se da je Fiesta koja je bila okrenuta u suprotnom smjeru prethodno udarila u zaštitnu ogradu autoceste nakon čega se zapalila. Što je prethodilo zapaljenju vozila bit će poznato nakon što policija obavi očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:51