TEŠKA NESREĆA

FOTO: HOROR NA ISTARSKOM IPSILONU Ford prešao u suprotni smjer i frontalno se zabio u Clio

 Foto: Danijel Bartolić / CROPIX

Na Istarskom ipsilonu dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a druga s teškim ozljedama prebačena u bolnicu, piše Glas Istre. Nesreća se dogodila na dionici između Cerovlja i Lupoglava, a u njoj su sudjelovala dva osobna vozila, Renault Clio i Ford Courier, oba pulskih oznaka.

Zamjenik Općinskog državnog odvjetnika Imanuel Basa obavio je očevid i rekao: 'Prometna nesreća se dogodila kada je 53-godišnjak za upravljačem Ford Couriera koji se kretao u smjeru Lupoglava iz nepoznatih razloga prešao na suprotni kolnički trak i sudario se sa Renault Clijom kojim je u smjeru Rogovića upravljala 32-godišnja vozačica. Određena je obdukcija tijela poginulog vozača Forda, te ujedno i vještačenje tehničke ispravnosti vozila.'

Kako bi izvadili vozačicu iz slupanog Clija, u pomoć su morali priskočiti pazinski vatrogasci koji su razrezali lim. Inače, nesreća je uzrokovala i velike gužve na čvorovima za ulazak i izlazak s Ipsilona.

Ove godine je u ukupno sedam prometnih nesreća poginulo sedam osoba, dok je prošle godine u istom vremenskom razdoblju u jednakom broju nesreća poginulo deset osoba, piše Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:11