MAJČINSKI SAVJETI

FOTO: HRABRA ŠIBENSKA PRODAVAČICA SLOMILA PLJAČKAŠA - RAZGOVOROM! 'Pa što ti sve ovo treba, mlad si, zgodan...'

 Hanza Media

U srijedu u poslijepodnevnim satima u Šibeniku je naoružani mlađi muškarac pokušao opljačkati prodavaonicu trgovačke tvrtke Djelo.

Sve je ipak ostalo na pokušaju, zahvaljujući izuzetnoj prisebnosti i hrabrosti, a moglo bi se reći i lukavosti 59-godišnje prodavačice ove trgovine. Naime, kako neslužbeno doznajemo premda je naoružani razbojnik uz ozbiljnu prijetnju od djelatnice zatražio novac iz blagajne, ona se nije dala smesti, već je s njime uspostavila komunikaciju, zaigrala na njegovu mladost te ga na posljetku 'majčinski' odgovorila od njegova nauma.

- Pa što ti ovo treba, tako mlad i zgodan, a već kriminalac. Ako ti dam novac, brzo će te uhvatiti policija, pa ćeš završiti u zatvor. Ajde lijepo doma i nemoj to više raditi – navodno je pljačkašu kazala 'psihologinja' iz Djela, nakon čega je ovaj mladić poslušao 'majčinski' savjet, te pobjegao iz dućana neobavljenog posla.

Kako doznajemo u šibenskog Policiji, za ovim nepoznatim mladićem se traga te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo pljačke u pokušaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:55