POLICIJA PROVODI OČEVID

FOTO: STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U CENTRU ZAGREBA Miješalica kod Autobusnog kolodvora pokupila mopedista, nije mu bilo spasa

 Marko Todorov / CROPIX

Na križanju zagrebačke Branimirove i Držićeve ulice, točnije kod skretanja za Autobusni kolodovor Zagreb, oko 15.45 sati došlo je do stravične prometne nesreće.

Kako doznajemo, teretno vozilo tzv. miješalica sudarila se s mopedom, kojim je upravljala jedna muška osoba.

Osim policije koja pokušava provesti očevid i preusmjeriti promet zbog nastalog krkljanca, na mjesto događaja pozvani su i vatrogasci kako bi pomogli u izvlačenju unesrećene osobe. No, kako doznajemo, mopedistu nije bilo spasa te je podlegao ozljedama. Tko je kriv za sudar i je li, osim gužve tragediji 'kumovalo' još nešto, pokazat će očevid.

Matija Boltižar / Jutarnji list

Svjedoci nam kažu da su i miješalica i moped skretali u isto vrijeme, a zatim je vozač završio pod teretnjakom. Dio svjedoka tvrdio je da je mopedom upravljala žena, no ispostavilo se da to nije točno.

Policija apelira na vozače da, ako mogu, zaobilaze navedeno raskrižje na kojem se stvorio prometi kaos.

Matija Boltižar / Jutarnji list

Kako nam javlja reporterka koja se nalazi na mjestu nesreće, u trenutku dok je trajao očevid nesreće na istom se raskrižju, ali u drugom smjeru, dogodila još jedna prometna nesreća, u kojoj je automobil udario još jednog motociklista. U ovome slučaju, kako se čini, ozlijeđenih nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:54