STRAVIČAN SUDAR

FOTO: U sudaru BMW-a i Golfa muškarac poginuo, mladić teško ozlijeđen: 'Ovdje svi sijeku zavoj, bilo je pitanje vremena kad će doći do tragedije'

 Robert Fajt / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak oko 18.15 sati dogodila u karlovačkom predgrađu Donja Jelsa život je izgubio 36-godišnji muškarac, a 24-godišnjak je s teškim ozljedama hospitaliziran u Općoj bolnici Karlovac.

Sve okolnosti bit će utvrđene nakon kriminalističkog istraživanja i očevida kojim je na mjestu događaja rukovodila županijska državna odvjetnica u Karlovcu Gordana Križanić.

Prema svemu sudeći sudar je bio direktan, a posljedice su stravične.

Oba muškarca su s područja karlovačke Jelse, kako 36-godišnjak iz Golfa III, tako i mladić koji je upravljao BMW-om.

Oba su automobila u sudaru potpuno uništena, a županijska državna odvjetnica Križanić izjavila je kako će se provesti više dokaznih radnji, među kojima i prometno vještačenje, posebno vještačenje brzine kretanja oba automobila.

Na mjestu nesreće u tijeku je očevid, a okupili su se i građani, među njima i otac teško ozlijeđenog mladića koji je upozorio kako su na tom dijelu ceste nesreće česte i teške, da je taj dio preopterećen prometom, pa se tako nedavno i u blizini, kod škole dogodila prometna nesreća sa smrtnom posljedicom.

Izrazio je žaljenje za poginulog muškarca, a za svoga sina je kazao kako je njegova supruga s njim u bolnici, jako je zabrinuta jer se još čekaju rezultati bolničkih pretraga.

Mještanin koji živi u neposrednoj blizini mjesta nesreće izjavio je kako je na tom mjestu zavoj dosta blag, ali nepregledan i loše izveden jer "vuče" auto na suprotnu stranu kolnika.

Na tom mjestu, upozorio je, svi vozači "jednostavno sijeku zavoj, dogodi se pokoji sudar i samo je bilo pitanje vremena kad će se dogoditi tragedija".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 08:24