TRAŽE GA

Misteriozni nestanak informatičara: 'Kad sam se vratila s benzinske, nije ga više bilo'

 Facebook

Informatičar Igor Brletić (34) nestao je pod nerazjašnjenim okolnostima 3. svibnja nakon što se na benzinskoj crpki kod Antunovića u Zagrebu porječkao sa zaručnicom Klaudijom D. Od toga trenutka za nju je život stao. Prijavila je njegov nestanak, no povratnih informacija, kaže, o njemu uopće nema.

- Od kad je nestao ne spavam. Taj dan je došao po mene u bolnicu jer sam teško bolesna, išla sam na kemoterapije i imam zakazanu operaciju. Kad smo došli autom na benzinsku porječkali smo se bezveze da sam u jednom trenu, na njegovo “ti mene ne voliš” rekla u afektu da ne. No, to nije istina. Bila je to bezvezna klasična prepirka. Ušla sam u benzinsku kupiti cigarete, a kad sam se vratila njega više vani u autu nije bilo. Pa mi smo dogovarali svadbu! Nije u njegovom stilu da nestane ili da se ne javi. Ja ga samo želim naći. Ako me ne želi više vidjeti, neka mi samo kaže. Moje troje djece iz prvog braka je shrvano zbog Igorova nestanka. Uvukao im se pod kožu – priča za Jutarnji list vidno zabrinuta Klaudija D. koja, kako ističe, danima obilazi policijske postaje ne bi li dobila ikakvu informaciju. No umjesto bilo kakve vijesti, kaže da je “inspektori samo šalju doma neka čeka”. Zadnji put ga je vidjela iza 19 sati toga dana, a zadnji njegov SMS stigao joj je u 23,24 sati u kojem je napisao da "ako ga ne voli da će se ubiti."

Nestali Brletić visok je 164 centimetra, smeđe kose i mršave građe. Na sebi je u vrijeme nestanka imao plavu jaknu, majicu na crno bijele prugice, plave traperice, crne tenisice, Fossil sat, srebrnu narukvicu te burmu.

Istražitelji su dan nakon što je prijavljen njegov nestanak locirali mu mobitel, a koji je od tada, uvjerava nas Klaudija, ugašen. Jedan od Igorovih prijatelja rekao je da mu se navodno Igor javio da je kraj Save, da je tamo ostavio sat, narukvicu...

- Bila sam tamo, ali ništa nisam našla. Ne znam više što da mislim. Igore, javi se. Doma te čeka obitelj – apelira očajna zaručnica nestalog muškarca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:46