CRNI NIZ SE NASTAVLJA

NOVA TRAGIČNA NESREĆA NA ZAGREBAČKOJ OBILAZNICI Dvoje ljudi smrtno stradalo u sudaru teretnog vozila

 Željko Puhovski / HANZA MEDIA

ZAGREB - Nakon Osijeka, Koprivnice i Dugog Sela crni niz stradavanja na hrvatskim cestama nastavio se jutros oko 4 sata na autocesti A3, točnije na zagrebačkoj zaobilaznici kod čvora Jakuševac.

Dvije osobe su poginule u stravičnoj nesreći kada se hladnjača s mesom rumunjskih nacionalnih oznaka nakon udara u rubnik nadvožnjaka doslovno prepolovila.

Zagreb, 141016.
Na auto cesti A3 kod cvora Jakusevac desila se prometna nesreca teretnog vozila,dvije osobe su smrtno stradale.
Na fotografiji: mjesto nesrece
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
CROPIX

Prizor koji je dočekao policajce, djelatnike Hitne te vatrogasce zaprepastio je sve redom. Od siline naleta suvozač u teretnjaku je ispao van iz vozila dok je vozač, pak, ostao uglavljen u gomili lima. Obojica su na mjestu ostala mrtva.

U vrijeme nesreće vidljivost na cesti bila je dobra pa je za pretpostaviti da je vozač najvjerojatnije u jednom trenutku zaspao za volanom. Da li je još bilo nekih drugih čimbenika poput neprimjerene brzine ili alkoholnih promila u krvi koji su doveli do tragedije, pokazat će policijski očevid koji je u tijeku kao i obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu gdje će tijela biti prevezena.

Zagreb, 141016.
Na auto cesti A3 kod cvora Jakusevac desila se prometna nesreca teretnog vozila,dvije osobe su smrtno stradale.
Na fotografiji: mjesto nesrece
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
CROPIX

Promet tom dionicom od Kosnice i Domovinskog mosta do Jakuševca je otežan te se preusmjerava. Stvorile su se kolone jer se sav teret iz hladnjače rasuo i na drugi kolnički trak za vozila iz suprotnog smjera.

Ova nesreća je najnovija u nizu tragičnih stradanja koji je započeo u utorak, od kada nije prošao niti jedan dan bez smrtnog slučaja na cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:53