TRAGEDIJA

PREMINULA STARICA KOJU SU VATROGASCI PREGAZILI NA CVJETNOM Vozilo joj prešlo preko noge, amputirali joj stopalo, a danas je podlegla ozljedama

 Tomislav Krišto, Srđan Vrančić / Hanza Media

77-godišnja umirovljenica, koju je u srijedu prilikom gašenja požara u studentskom domu u Cvjetnom naselju pregazilo vatrogasno vozilo, preminula je u Vinogradskoj bolnici, potvrdio je to sanacijski upravitelj Studentskog centra Mirko Bošnjak.

Vozilo joj je prešlo preko stopala, koje su amputirali, a danas je ipak podlegnula ozljedama.

Podsjetimo, dok je trajala prava strka ispred doma zbog požara starija gospođa se iz još neutvrđenih razloga našla u mrtvom kutu vatrogasnog vozila, koje ju je teško ozlijedilo pri kretanju unazad.

Što se događalo u dvorištu ispred studentskog doma, u srijedu nam je ispričao 21-godišnji student Franko Baković.

- Bio sam u prolazu i odjednom sam uočio vatrogasno vozilo koje se kreće unazad, a starija žena je bila iza, vozaču u mrtvom kutu. On je uopće nije vidio i dva puta ju je pregazio. Žena je zadobila otvoreni prijelom noge pa je nas par ljudi odmah priskočilo u pomoć i pridržali smo joj nogu dok nije stigla Hitna. Bilo je užasno, prvo je jako vrištala i onda je pala u stanje šoka - rekao je 21-godišnji student Franko Baković koji je svjedočio prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo vatrogasno vozilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:15