SNIMALI IH, DIRALI...

RASKRINKANA DADILJA IZ PAKLA Spetljala se s pedofilom i ispunjavala mu perverzne želje s djecom koju je čuvala, zlostavljanje je trajalo mjesecima

Ilustracija
 Srđan Vrančić / Hanza Media

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu nakon provedene istrage podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjaka i 17-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, kaznenog djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i kaznenog djela iskorištavanja djece za pornografiju.

Prvookrivljeniku se stavlja na teret da je od početka prosinca 2016. do kraja veljače 2017. godine na području Splitsko-dalmatinske županije s drugookrivljenicom preko mobilnih telefona razmjenjivao poruke eksplicitnog seksualnog sadržaja djece i tražio od nje da snima djecu koja su joj povjerena na čuvanje radi zadovoljenja svog spolnog nagona.

Tereti ga se i da je od početka 2017. do 23. veljače 2017. na području iste županije zatražio od drugookrivljenice da se druži zajedno s njom i djetetom te se u svom osobnom vozilu spolno zadovoljio dodirujući dijete, što je drugookrivljenica vidjela.

Mladića se tereti i da je od sredine prosinca 2016. do veljače 2017. godine u svom mobilnom telefonu držao sadržaje o djeci i video uradak s drugookrivljenom maloljetnicom.

Drugookrivljenoj tinejdžerici se stavlja na teret da je krajem veljače 2017. godine na području iste županije iskoristila povjerenje roditelja koji su joj povjerili djecu na čuvanje i napravila video uradak radi zadovoljenja spolnog nagona prvookrivljenika.

Tereti ju se i da je od sredine prosinca 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona i spolnog nagona prvookrivljenika, iskoristila povjerenje roditelja koji su joj povjerili dijete na čuvanje i počinila bludnu radnju.

Na teret joj se stavlja i da je od početka 2017. do 23. veljače 2017. na području iste županije, na traženje prvookrivljenika da se druži zajedno s njom i djetetom, ušla u njegovo osobno vozilo gdje je prvookrivljenik počinio prethodno opisano kazneno djelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:31