TRAGIČAN KRAJ

RIJEŠEN MISTERIOZNI NESTANAK VARAŽDINSKE POLICAJKE SUZANE VUGRINEC Ležala je sklupčana za zadnjem sjedištu auta, a uzrok smrti otkriven je obdukcijom

I dalje je misterij koji je razlog zbog kojeg si je detektivka PU varaždinske oduzela život
 Željko Hajdinjak / Cropix

Potraga za varaždinskom policijskom službenicom Suzanom Vugrinec (49) završila je tragičnim ishodom.

Sklupčano tijelo

U četvrtak popodne njezino je tijelo pronađeno sklupčano na zadnjem sjedištu njezina zelenog Clija varaždinskih oznaka koji je bio parkiran na parkiralištu u blizini Opće bolnice u naselju Rakičan kraj Murske Sobote u Sloveniji.

Slovenski policajci očevidom nisu utvrdili sumnju da je njena smrt nastupila kao rezultat nekog kaznenog djela, a prema neslužbenim informacijama, nesretna si je žena oduzela život i to na način da je konzumirala veću količinu tableta za spavanje.

Prenoćila u hotelu

Automobil je uočen je na parkiralištu u blizini Opće bolnice Murska Sobota u naselju Rakičan u četvrtak oko 16.30 sati. Automobil nije bio parkiran na glavnom bolničkom parkiralištu nego u jednoj od sporednih ulica, a prema neslužbenim informacijama, uočili su ga djelatnici slovenske hitne pomoći. Automobil je bio zaključan, a na zadnjem sjedištu uočili su sklupčano tijelo ženske osobe koja nije davala znakove života. Ubrzo je na mjesto događaja upućen veći broj policajaca. Ustanovilo se da je smrt je nastupila u srijedu oko podneva, oko 30 sati prije pronalaska tijela. S obzirom na to da je Clio bio parkiran u sporednoj ulici kojom ne prolazi veliki broj ljudi i bila je sklupčana na zadnjem sjedištu automobila, do četvrtka popodne nitko nije primijetio nešto sumnjivo. Smrt je nastupila nakon što je popila veću količinu tableta za spavanje.

Posljednji dani Suzane Vugrinec, kao i motivi zbog kojih si je oduzela život, i dalje su nepoznati. Nestala je u nedjelju u 19.30 kad je otišla iz stana u Trakošćanskoj. Nekoliko sati kasnije napustila je državu na prijelazu Mursko Središće - Petišovci. U noći s nedjelje na ponedjeljak prespavala je nekoliko sati u nekom hotelu ili prenoćištu u trokutu između Moravskih Toplica, Lendave i Murske Sobote i u ponedjeljak je otišla. Nepoznato je gdje je provela vrijeme do srijede u podne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:05