ISTRAGA SMRTI MLADIĆA

SHRVANI OTAC NE ZNA ZAŠTO JE TIJELO NJEGOVOG MRTVOG SINA IZMUČENO 'Panično je htio pobjeći od ubojice, ali nije uspio'

 HANZA MEDIA

Dva bijela lampaša i žutu ružu na asfaltu u Luščiću ispred broja 43, točno na mjestu gdje je dan prije ležalo beživotno tijelo Tomislava Blaževića (23), ostavili su njegov shrvani otac Marijan i nekolicina prijatelja. Otac Marijan ne zna što je kobne večeri na utorak njegov sin radio u Luščiću, kaže nam da do zgrade kod koje je preminuo nije imao po što ići.

Mora pripremiti sinovljev pogreb. Neke neslužbene informacije otac već ima.

- Ne mogu puno pričati dok se ne završi istraga, ali ono što sada znam je da sve ide u smjeru da si Tomislav nije ništa učinio sam, već da mu je netko drugi učinio nažao - rekao nam je utučeni otac.

Ukoliko informacije koje su došle do Marijana potvrdi i istraga, značit će da je Tomislava netko ubio. To će također značiti da je kobne noći doista bježao pred nekim zvoneći i lupajući na vrata pet ulaza zgrade u Luščiću te da je stanare tražio pomoć.

Bez obzira na istragu, teško će se doznati kakvu je agoniju mladić prolazio u posljednjim satima svojega života. Više stanara potvrdilo je da im je netko između 1 i 3.45 sati zvonio i lupao na vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:07