STRAŠNA DRAMA U ISTRI

ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE IZ PULE Otac u olujno more krenuo spašavati sina, na kraju kupači spašavali njega, u bolnici se bori za život...

 Goran Sebelic / CROPIX

Zbog jakog jugozapadnog vjetra koji je puhao u cijeloj Istri kao nastavak nevremena koje je pogodilo cijelo područje, u Puli se gotovo utopio muškarac.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o četrdesetogodišnjaku iz Srbije, koji se našao u moru na pulskom kupalištu Lungomare zajedno sa sinom. Naime, kako nam kaže očevidac, danas se u prijepodnevnim satima, nalazio zajedno sa brojnim turistima i šetačima na pulskom kupalištu, kad su im strani turisti vikali da pozovu hitnu pomoć te policiju jer se u moru nalaze muškarac i dječak, koji zbog velikih valova, nisu mogli izaći na obalu te se spasiti.

Očevici su ih uputili da plivaju do obližnje uvale, što su na koncu i učinili, no samo je dječak uspio izaći iz mora dok je muškarac ostao u moru, a zbog jakih se valova nagutao vode, te je najvjerojatnije upravo zbog toga izgubio svijest. Spasioci su krenuli u spašavanje, te su izvukli muškarca. Kako ističe naš izvor, hitna medicinska pomoć stigla je u roku od 12 minuta, te su počeli s oživljavanjem unesrećenog četrdesetogodišnjaka, te ga prevezli, zajedno s dječakom u pulsku Opću bolnicu.

Kako nam kažu iz OB Pula, dječakovo stanje je stabino no još uvijek je na promatranju, dok se muškarac bori za život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:41