PREMINUO NA BOŽIĆ

STIGLI NALAZI OBDUKCIJE VOZAČA HAC-ove RALICE KOJA SE PREVRNULA NA AUTOCESTI Saša Repeša iz Rijeke na sebi nije imao tragova ozljeda...

 Matija Đanješić / HANZA MEDIA

Vozač HAC-ove ralice koja se u božićnoj noći prevrnula na autocesti Rijeka - Zagreb, 50-godišnji Saša Repeša iz Rijeke, umro je prirodnom smrću, navjerojatnije od srčanog zastoja, pokazala je obdukcija provedena u riječkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku. Time je objašnjeno zašto na njegovom tijelu praktički nisu pronađeni tragovi ozljeda te kako je uopće došlo do prometne nesreće.

Prema rezultatima policijskog očevida, nesreća se dogodila 25. prosinca oko 3 sata na autocesti, kada je autoralica, krećući se iz smjera Kikovice u smjeru čvora Čavle prema Rijeci, u desnom zavoju skrenula van kolnika. Vrativši se vozilom ponovno na kolnik, ralica je prešla na lijevu stranu, udarila u zaštitni metalni odbojnik i prevrnula se na bok. Suputnik iz ralice, 38-godišnji repešin kolega H.P., zadobio je teške tjelesne ozljede te se još uvijek nalazi na liječenju u KBC-u Rijeka, ali je izvan životne opasnosti.

Ralica je u trenutku nesreće bila napunjena solju, s istaknutim natpisom "posipavanje u tijeku", a nakon prevrtanja, sol se prosula po cestii. Rekonstrukcija je pokazala da je, prije nego što je udarila u ogradu, ralica krivudala po cesti stotinjak metara, tako da je sreća u nesreći da se na njenom putu nije našlo drugo vozilo,

Iza Saše Repeše, kojeg su brojni prijatelji i poznanici okarakterizirali kao obiteljskog čovjeka omiljenog u društvu, ostali su ožalošćena supruga, blizanke i unuka.

Luka Benčić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:58