MISTERIOZNA SMRT

STRAVA NA USKRS U ZAGREBU Otkriven identitet ubijenog mladića, s detektorima metala pretražuje se područje oko velikog trgovačkog centra...

 HANZA MEDIA / PROFIMEDIA

Ante Škember, 29-godišnjak iz Velike Gorice kojeg je u nedjelju oko 18 sati teško ozlijeđenog prolaznica pronašla na livadi u novozagrebačkom naselju Sloboština kraj ejdnog velikog trgovačkog centra i o tome odmah obavijestila policiju, preminuo je oko 21 sat u zagrebačkom KBC-u.

Policija još uvijek nastoji otkriti tko je, kako se pretpostavlja oštrim predmetom, smrtno ozlijedio 29-godišnjaka na travnjaku u blizini jednog trgovačkog centra na Aveniji Većeslava Holjevca. Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu, ali je oko 21 sat podlegao ozljedama zbog velikog gubitka krvi. Kako smo neslužbeno doznali obitelj nije znala s kim je, pa kad se nije vratio na kućnu adresu zvali su ga na mobitel, ali nije odgovarao na poziv.

Policija je u ponedjeljak tijekom dana obavljala očevid, ali i pomoću detektora metala pretraživala područje na kojem je nađena žrtva napada. Pretpostavlja se da su tražili sredstvo kojim su nanesene smrtonosne ozljede, i druge tragove koji bi mogli pomoći policiji u potrazi za počiniteljem.

Je li se s kime i zbog čega sukobio i tko ga je nasmrt izbo oštrim predmetom ustanovit će se krimnalističkim istraživanjem koje je u tijeku, a točan uzrok smrti ustanovit će se obdukcijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:15