IZGORJELI MAJKA I DVOJE DJECE

TRAGEDIJA POKRAJ KUTINE O nesretnoj mladoj majci mještani imaju samo riječi hvale, a ona se proteklih dana požalila obitelji da je dovedena do ruba...

 
Mjesto tragedije kraj Kutine
 Nikola Blažeković

U vatrenoj buktinji u kojoj je izgorio automobil u šumi nadomak Husaina na kutinskom području život je izgubila 29-godišnja M.Š. te njezino dvoje dječice stare 1,5 godina te pet godina. Okolnosti tragedije bit će jasnije kad budu gotovi rezultati policijskog očevida.

Proteklih dana mlada majka se obitelji požalila da joj je teško, da više ne može, da je dovedena do ruba nakon što je njezinom suprugu unazad tri godine po drugi put dijagnosticiran tumor na malom mozgu.

Mještani su šokirani tragedijom koja je zaprepastila cijeli kraj, a o nesretnoj mladoj majci imaju samo riječi hvale. Kažu da bolje osobe i susjede od nje nije bilo.

- Nisu nam dali jutros otići do auta jer je kriminalistička policija preplavila šumu. Molili smo ih, ali nisu dali … - rekla je za Jutarnji list majka pokojne žene koja je u sekundi ostala bez kćeri i dvoje unučića za koje je živjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:09