POKRENUTA VELIKA ISTRAGA

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA DVOJICOM MUŠKARACA U rijeci pronašli njihov Nissan Navarru i jedno stradalog, HGSS intenzivno traga za drugim tijelom

 TV Loki

Nestanak dvojice muškaraca, Josipa Majera (21) i Alexandra Milovanovića (43), za kojima se od utorka intenzivno tragalo na području Otočca, završio je tragedijom. Lička policija je potvrdila da su danas oko 13 sati na spoju korita Like i Gacke u predjelu Šumečica kod Otočca u vodi pronašli automobil Nissan Navara registracijskih oznaka GS 736-CH, te mrtvo tijelo 43-godišnjeg muškarca, odnosno nestali Alexandar Milovanović. Gospićki GSS-ovci trenutno tragaju za drugim tijelom.

TV Loki


- Nakon intenzive potrage u samom kanalu rijeke pronađeno je beživotno tijelo nestale osobe, te ubrzo nakon toga i vozilo. Ronioci su uspjeli izvući tijelo iz vode, a vozilo se nije moglo izvući zbog naglog povećanja vodostaja i jake struje. Za drugom osobom se i dalje intenzivno traga - kazao je Josip Brozičević iz HGSS-ove Stanice Gospić.

TV Loki

Dva poznanika iz Otočca nestala su u utorak pod nerazjašnjenim okolnostima. Navodno su se trebali naći u kafiću na piću, ali im se, otkako su napustili svoje domove, izgubio svaki trag. Sve okolnosti nesreće trebale bi biti poznate nakon policijskog očevida i istrage koja će uslijediti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:10