OBRAČUN U ZAGORJU

'UBIL BUM TE, NE BUŠ SE IZVUKLA!' Nakon žestoke svađe na suprugu krenuo sjekirom, ali je pogodio krov auta u kojem je bilo njihovo četvero djece...

 Goran Šebelić / CROPIX

Zbog sumnji da je u subotu u noćnim satima sa sjekirom u rukama pijan progonio svoju suprugu te je tukao pred djecom, 34-godišnji P.N. završio je u pritvoru u Remetincu, a prijavljen je za niz kaznenih djela.

U trenutku uhićenja P.N. je izmjereno 2,48 promila alkohola u krvi.

Incident, kojem je prethodila žestoka svađa supružnika, dogodio se u dvorištu obiteljske kuće supružnika na području Zagorja u subotu oko 22 sata, a kako se neslužbeno doznaje, ne radi se o prvome takvom ekscesu 34-godišnjaka, već ga je policija i ranije prijavljivala zbog obiteljskoga nasilja.

P.N. je agresivan postao u automobilu kojim se sa suprugom, ali i njihovo četvero malodobne djece vratio kući te ju je počeo vrijeđati i tući. Zatim je izašao iz vozila te otišao u garažu iz koje se vratio u ruci noseći sjekiru, i govoreći joj “Ubil bum te, ne buš se izvukla”.

Pokušao je suprugu udariti sjekirom, no pogodio je krov vozila u kojemu su bila djeca, a supruga se potom bacila na njega i istrgnula mu je sjekiru iz ruku.

Njegov otac koji živi u kući preko puta također je izašao te počeo vikati na sina, a ubrzo je došla i policija pred kojom se pijani P.N. pokušao sakriti u kuću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:53