USPJEŠAN STUDENT H. T. (23) ŽRTVA PROVALNIKA?

Ubojstvo u Zagrebu: U stanu pronađen mrtav mladić u lokvi krvi, prerezanog vrata!

Policija za sada ne otkriva detalje, no prema riječima susjeda u stanu su navodno vidljivi znakovi provale. Mladićevi prijatelji su u šoku plakali na livadi preko puta ulaza
 Ranko Šuvar / CROPIX

ZAGREB - Što se točno dogodilo u stanu u kojem je u subotu u lokvi krvi pronađen mrtav uspješni student Građevinskog fakulteta H. T. (23) zasad ne zna ni policija ni prijatelji nesretnog mladića.

Njegovo tijelo pronađeno je u stanu u ulici Drage Gervaisa u zagrebačkom naselju Špansko u subotu u poslijepodnevnim satima, nakon čega su kriminalisti pristupili očevidu. Sve to su pratili mladićevi prijatelji koji su u šoku plakali na livadi preko puta ulaza.

Zasad se vrlo malo toga zna, ali susjedi su na mjestu događaja spominjali kako su u stanu vidljivi znakovi provale.

U zagrebačkoj policiji to u subotu navečer nisu željeli potvrditi, ali prema toj priči mladić je spavao i kad se probudio, primijetio je da mu je u stan upala nepoznata osoba s namjerom da ga opljačka.

U tom trenutku došlo je do hrvanja, nakon čega je student ubijen.

Neslužbeno doznajemo da mu je prerezan vrat. Je li doista riječ o nasumičnoj provali ili je ubojica s nekim drugim ciljem napao H. T. razotkriti moraju istražitelji.

H. T. bio je uspješni gimnazijalac pa student te predsjednik studentske udruge koja se bavila energetskom učinkovitošću i savjetovanjem. Sudjelovao je u radu i drugih udruga. Među prijateljima je bio omiljen i na glasu kao vrijedan i pametan mladić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:35