NETRAGOM NESTALA

UŽAS U SLAVONSKOM BRODU Dvojac namamio Zoricu u auto, policija sumnja da su je usmrtili, njezina obitelj je u šoku: 'Ne znam što da kažem...'

 
Zorica Fadljević
 Ilustracija / Darko Tomaš / policija / CROPIX

Brodska policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom intenzivno nastoji razriješiti nestanak, a potom i smrt 47-godišnje Zorice Fadljević kojoj se gubi svaki trag od 18. studenog.

Iako prema prvim informacijama njezino tijelo još uvijek nije pronađeno, kriminalisti su stavili lisice na ruke 60-godišnjoj ženi i 62-godišnjem muškarcu koje je nesretna Zorica posljednje susrela.

"Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici zajedno i po prethodnom dogovoru došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala sa Zoricom. Potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao 62-godišnjak. Zatim su se zajedno s oštećenicom, s ciljem da ju usmrte, vozilom uputili na točno neutvrđeno mjesto na kojem su na točno neutvrđen način usmrtili oštećenicu", priopćili su kratko i vrlo šturo iz Državnog odvjetništva.

Nakon što je osumnjičeni dvojac ispitan, tužitelji su predložili dežurnom sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu da im odrede pritvor. Narednih 30 dana osumnjičeni će provesti iza rešetaka, a tijekom tog vremena ispitat će se desetak svjedoka i pokušati posložiti mozaik užasa na koji je Zorica umrla.

Obitelj nestale žene je u šoku. Prijavili su njezin nestanak 18. studenoga. Motivi nestanka bili su im nejasni, baš kao i mještanima koji su s nevjericom prepričavali Zoričino 'udaljenje iz kuće'.

MUP

Zorica je zadnji puta viđena kobnog dana oko 17 sati. Bila je u Štamparevoj ulici u Slavonskom Brodu. Na sebi je u trenutku nestanka imala bijelo-sivu jaknu, crnu majicu, crne hlače i crne cipele. Zorica je visoka 170 centimetara, plave kosu i zelenih očiju.

"Ne znam što da vam kažem. Ne želim ništa komentirati. Čekamo kraj istrage, da policija dovrši posao. Dosta je informacija rekla-kazala i ne znamo u što da vjerujemo", rekao je kratko za Jutarnji list sin nesretne Zorice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 10:28